Nyugi Leküzdeni a Pénisz Szag

A tél hosszú, ami azt jelenti, hogy nyáron itt lesz az idő – ez azt jelenti, hogy egy pénisz szag, hogy hivatalosan is elkezdődik a szezon. Persze, a pénisz, a szag is mindig probléma, de általában rosszabb, amikor a hőmérséklet emelkedik. Ebből az aromás probléma egyik legszégyenteljesebb pénisz egészségügyi problémák, érdemes az embernek az időt, hogy megtalálják a módját, hogy maradj nyugton a melegebb hónapokban. A következő tippek lehet egy jó kezdet.

Természetesen fontos megjegyezni, hogy a verejték önmagában nem egy rossz dolog. Igen, ez egy pénisz illata még rosszabb, de a verejték a természet légkondícionáló, amely egy módja annak, hogy lenyugodjon egy kicsit, amikor a hőmérséklet magas. Azonban a sok ember, a legjobb, ha hagyja, hogy a verejték lesz az utolsó lehetőség, hogy tartsa hűvös.

Kerülje a vízlágyító (legalább a fehérnemű)

Kerülje a vízlágyító (legalább a fehérnemű)

Ez furcsának tűnhet, de ott van a háttérben. Persze, öblítő, amitől a ruha belsejében, sokkal simább, de ára van. A tudósok azt találták, hogy az öblítő hajlamos arra, hogy tartsák be a szálak, a hatás, az “akadály”. Egy fiú öltözött pamut alsóneműt, mert szüksége van a természetes “szellőzés” a szövet, hogy segítsen megőrizni a pincében egy kicsit hűvösebb. A vízlágyító megakadályozza a levegő áramlását, hogy megakadályozzák a használata a bokszolók, illetve a fecskét.

Laza

De ha már a témánál vagyunk, a ruházat, érdemes lesz szabad, ha meleg van. A szoros ruházatot, erősítik az izmokat, mutasd ki a dudor, hanem jelentősen növeli a hő tényező. Határozottan dönt, a több lax, a dobozok helyett bugyit meghúzni, majd válasszunk ki egy nadrágot, hogy van még egy kis “ad” őket. Is, természetes anyagok, hogy levegőt inkább, mint a szintetikusak, hogy a csapda a hőt.

Levegő-a fiúk

Húzza le a bőr a kezemen, ez egy nagyszerű módja annak, hogy lehűljön. Emellett mentesíti a pénisz, majd a labdákat, hogy ad a szag, hogy kénytelen volt tartani őket minden nap egy esélyt, hogy elmúljon. Kiadások legalább egy óra, egy nap meztelenül a meleg hónapokban lehet, hogy a különbség – ha az ember több időt töltenek a haszon, ami még jobb. Figyelmeztetés: kérjük, vegye figyelembe, hogy a légkondicionáló berendezések (illetve kisebb mértékben a rajongók fúj közvetlenül a pénisz) a száraz bőrt, ami nem jó a pénisz.

Nyugi Leküzdeni a Pénisz Szag

Maradj távol piros

Az emberek úgy érzik, melegebb, piros vagy narancs tér, kék vagy zöld – még akkor is, ha minden szobában pontosan ugyanaz a hőmérséklet. A test úgy reagál, hogy úgy érzi, több hő által izzadás több -, hogy hozzájárul ahhoz, hogy növeli a pénisz szag.

A splash a babák

Pulzus pontokat érzékeny a hőmérséklet, így a jet hideg víz felett a csuklóján van egy jó módja annak, hogy lehűljön az egész szervezet – ideértve a verejték, a pénisz.

Igyál

Kerülje a vízlágyító (legalább a fehérnemű)A kiszáradás veszélyes hónapokban a meleget, több okból is. Az egyik nagy probléma az, növeli a test hőmérsékletét, hogy az eredmények nem iszik eleget. Ezért nagyon fontos, hogy sok vizet inni, kerülje folyadékok (például alkoholt vagy koffein) ténylegesen hozzá, hogy egy állam a kiszáradás.

Maradj nyugton tartani a verejték tényező le segít csökkenteni a szag a pénisz. Továbbá hasznos lehet alkalmazni rendszeresen egy kiváló pénisz egészségügyi krém virility. Amikor kiválasztják egy arckrém, győződjön meg arról, hogy tartalmaz-vitamin más néven retinol, egy-vitamin természetes antibakteriális szer, amely hatékonyan elpusztítja a baktériumokat, mert a kellemetlen szag az ágyék. A krém is tartalmaznia kell egy erős antioxidáns, mint például az alfa-lipoic savat, annak érdekében, hogy a csata a szabad gyökök. Ez pedig segít megelőzni az oxidatív stressz, ami károsíthatja a korban a bőr a pénisz.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *